Počeo humanitarni košarkaški turnir „Igrajmo za Vasu“

Humanitarni košarkaški turnir „Igrajmo za Vašu“ u organizaciji Doma učenika „Srednje PTT škole“ ima cilj da se pomogne 12-godišnjem Vasiliju Panteliću koji boluje od sindroma oštećenja creva i skuplja novac za operaciju u Londonu.

Turnir je otvorio predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić, koji je istakao da je obaveza svih da se brinu o deci i starima.

„Želim da se zahvalim učenicima srednje PTT škole. Obaveza je da se brinemo o deci i starima i pokušamo da prikupimo što više sredstava. Hvala svima koji su došli da pomognu. Opština je mnogo puta pomagala i nastaviće sa tim u budućosti“, izjavio je Jovičić.

Prisutnima se obratio i direktor Doma učenika srednje PTT škole Nenad Milenović i rekao da mu je velika čast što je ova ustanova organizovala pomoć u prikupljanju pomoći za Vasino lečenje.

„Drago mi je što ovde vidim veliki broj učenika. Mi kao vaspitno obrazovana ustanova želimo da iz godine u godinu organizujemo ovaj turnir i učinimo nekog srećnim. Čast nam je da možemo da pomognemo Vasi i nadam se da će još ljudi naći nacin da mu pomognu“, rekao je na otvaranju humanitarnog turnira direktor Doma učenika srednje PTT skole Nenad Milenović.

Detaljnije možete pogledati na reportaži studiu b na sledećem linku.